Home > Projecten >Boutersem

Boutersem

In een groene woonomgeving van Boutersem, op een steenworp van het centrum vinden we dit nieuwe project. 4 woningen, waarvan 3 halfopen- en één open bebouwing, zullen deze buurt sieren. 

De woningen hebben een strakke en moderne uitstraling met de nodige aandacht voor bijzondere elementen. Een goed doordachte en praktische indeling zorgt voor veel ruimte en dankzij de grote raampartijen heerst er in het hele huis een helder en open gevoel.  Ook aan het ecologische aspect is gedacht, zo worden er per woning 4 zonnepanelen standaard voorzien. Elke woning beschikt over een aangename achtertuin en voortuin inclusief oprit. 

Prijzen ALL IN wil zeggen dat je met een ruim inrichtingsbudget je woning kan afwerken naar jouw smaak! Door de jarenlange samenwerking met onze erkende leveranciers beschikken wij over een ruim aanbod naar inrichting toe. U kan moeiteloos uw eigen woning inrichten. In de verkoopprijs zijn volgens het lastenboek reeds ruime budgetten voorzien (formule per m2). Deze kan u spenderen bij onze partners. Voor tegels kan u bij IMPERMO terecht, voor binnendeuren en trappen bi STEVENS, voor sanitair bij VAN MARCKE en voor de keuken bij DEAPLUS. Heeft u nog bijkomende vragen, aarzel niet om ons te contacteren!

Selecteer Verdieping

Link Link Link Link

Link

Naam Opp Slk Terras Prijs grond Reg.rechten Constructies BTW 21% Totaal Info
Woning 1 Verkocht
Woning 2 Verkocht
Woning 3 Verkocht
Woning 4 Verkocht

Extra info

Deel dit project

Vragen? Stel ze via onze livechat livechat