Home > Projecten >Overijse

Overijse

Project KARAF, is een kleinschalig project met een hedendaagse look en intiem karakter. Verelst & Gilen ontwikkelt 1 gesloten (met directe toegang tot de tuin, privégebruik) en 4 halfopen woningen met terreinoppervlaktes van 2a86ca tot 14a13ca. De woonoppervlaktes variëren van 138m² tot 174m². Dit project wordt gekenmerkt door haar strakke gevelsteen in beton. We bouwen moderne woningen met oog op een hoge afwerkingsgraad en details die tot in de puntjes zijn uitgewerkt. De strakke, naadloze hoekramen zijn hier slechts één voorbeeld van.

Elke woning is anders door haar unieke indeling. Sommige woningen beschikken op het verdiep over een dressing of een dubbele badkamer. Allemaal genieten ze van een bijzondere lichtinval door de grote en architecturaal uitgewerkte raampartijen. Daarenboven beschikken de woningen over een ruime indeling met leefruimtes tot ca. 50m².

Bovendien heeft dit project een TOP ligging in een gezellige en groene woonomgeving. Bushaltes vlak bij de deur, perfecte verbinding tot de E411, slechts 8km van Brussel, voldoende faciliteiten, scholen en supermarkten in de directe omgeving.
 

Selecteer Verdieping

Link Link Link Link Link

Naam Opp Slk Terras Prijs grond Reg.rechten Constructies BTW 21% Totaal Info
Lot 1 Verkocht
Lot 2 Verkocht
Lot 3 Verkocht
Lot 4 Verkocht
Lot 5 Verkocht

Extra info

Deel dit project

Vragen? Stel ze via onze livechat livechat